Ari Nurmela - Dokumenttiprojekti

Elämänkaari

TiimiElämänkaari kertoo valokuvin tämän päivän Jyväskylän kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluista, vauvasta - vaariin.

Lähtökohtana on taltioida ihmisten kohtaamisia kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluissa niin, että niistä välittyy iloisuus ja myönteisyys sekä ohjauksen ja hoidon tarve.

Kuvan kädet symbolisoi sitä miten olemme toisistamme riippuvaisia. Tarvitsemme ympärille niitä ihmisiä mihin on hyvä turvautua tarvittaessa.

Nämä sivut

Sivuille on laitettu suorempi osoite: http://elamankaari.arinurmela.com. Sisältö tulee olemaan valtaosaltaan kuvia ja joitakin lyhyitä johdantoja eri aiheille. Kuvien käyttötarkoitus on saada koulutyönii 'dokumenttiprojekti' kuvitettua. Kuvia voidaan julkaista Jyväskylän Kaupungin esitteissä ja internet-sivuilla. Sivut toimivat myös hyvänä harjoitustyönä Dreamweaver-kurssille.

Nämä sivut elävät ja päivittyvät sitä mukaa kun saan lisää kuvia. Tällä hetkellä toimivat sivut Index, Lapset, Nuoret ja Vanhukset.

Minä Itse

Minä itseOlen syntynyt heinäkuussa Jyväskylässä 1969. Asun edelleen samassa kaupungissa
vaimoni ja lapsiemme kanssa.
Tällä hetkellä opiskelen täyspäiväisesti ammattivalokuvaajaksi ja koulutus kestää vähän reilu vuoden. Joulukuussa 2006 pitäisi todistuksen olla kädessä.

Aikaisempaa koulustusta on kertynyt lukuisista kaupallisenalan kouluista ja kursseista. Olen myös opiskellut ammattikorkeassa digitaalista kuvankäsittelyä printtimediaan. Pisimmän työhistorian olen työskennellyt lukkoseppänä.
Kuvausalan töitä on kertynyt 9-vuotta tv-kuvaajana / ohjaajana, sekä tuttavani valokuvausliikkeessä erilaisissa työtehtävissä. Lisäksi olen kuvannut lukuisia juhlia ja tapahtumia, niin videolle kun valokuviksikin.

Nykyisin keskityn pelkästään valokuvaamiseen ja sen opiskeluun.

Yhteystiedot: ari.nurmela@netti.fi - 0405244709

Sivulinkit

Projekti Infoa

Viimeksi kuvattu

Pupuhuhdan perhepuiston 25-vuotis synttärit, Kuokkalan neuvola - lapsiperhe, Kangasvuoren toimintakeskus 1-2v päiväkotiryhmän toimintaa.

Seuraava kuvauskohde

Ei tiedossa :(

Sivut päivitetty viimeksi

8.6.2006 klo 16:34